BURN

Tijdens deze effectieve en motiverende groepsles, werk je met behulp van speciale XCO buizen aan een fit en strak lichaam. Door de combinatie van aerobics en spierversterkende oefening is BURN de ultieme workout om optimaal calorieën te verbranden. Door het hoge calorieënverbruik is BURN de ideale les voor mensen die een slanker en strakker lichaam willen. Of je nu een beginnende sporter bent of een gevorderd atleet: BURN is de effectieve en motiverende groepsles voor iedereen!

Een BURN les:
Tijdens de 45 minuten durende BURN workout geef je je lichaam vorm terwijl je aan een ijzersterke conditie werkt. Om je spieren op te warmen start iedere BURN les met een warming-up. Na de warming-up is het tijd om te gaan knallen! Een aantal heftige cardioblokken in combinatie met de XCO buizen laten je hartslag omhoog schieten waardoor jij optimaal calorieën aan het verbanden bent. De XCO buizen maken BURN de absolute fatburner! De buizen, gevuld met grit geven je spieren weerstand waardoor ze nog harder moeten werken.

In het tweede gedeelte van de les werk je doormiddel van een core training aan je sixpack. Om je lichaam strakker en gevormder te krijgen volgen hierna een aantal spierversterkende oefeningen voor het onder- en bovenlichaam. Tot slot kun je heerlijk tot rust komen tijdens de cooling-down en je spieren doormiddel van stretchoefeningen weer op lengte brengen. De gecertificeerde groepslesinstructeur en de opzwepende muziek zorgen ervoor dat iedere les weer een feestje is!

Aankomende lessen

24-06 09:00 - 09:45 Nicole Waninge
27-06 19:00 - 19:45 Nicole Waninge

Wil je aan een les deelnemen? Meld je dan aan via de app!

BURN sfeerimpressies

Meer informatie over BURN

Wil je meer informatie over BURN ? Vul dan het onderstaand formulier in.

Nog meer van onze groepslessen