Vragen? Bel: 0573-454625

TotalFit

Corona update ! Compensatieregeling !

 

WIST JE DAT..........

Tijdens deze 'Corona' periode, wij een groot aantal groepslessen en ook vrije training op ons buiten terrein aanbieden? Ook als je een lidmaatschap hebt voor alleen vrije training mag je in deze periode je inschrijven voor groepslessen. Inschrijven kan via onze app. Heb je die nog niet geactiveerd stuur ons dan een mail op info@totalfitruurlo.nl. Wij zorgen dat je dan de juiste gegevens krijgt om de app te activeren.

Wij blijven in beweging.......jullie toch ook ??

 

Dat we vanaf vandaag nog niet volledig aan de slag konden dat wisten we wel, maar dat we misschien wel tot 1 september onze werkzaamheden moeten neerleggen doet pas echt zeer!

 

De enige hoopgevende zin die de minister president uitsprak is de volgende:

 

“Wij gaan met de branche in gesprek voor het versoepelen van de maatregelen voor 1 september”.

 

Wij weten dat elke fitness ondernemer zich onwijs hard maakt voor zijn bedrijf en als geen ander weet hoe belangrijk het is om in deze tijden juist fit te zijn.

 

Daarnaast hebben ze vaak net als wij bij TotalFit een sterk en enthousiast team die elke mogelijkheid tot versoepeling aan zullen grijpen om hun vak weer uit te kunnen voeren om zo Nederland weer een stuk fitter kunnen maken! Dat maakt ons ondanks deze beslissing positief. We gaan er voor en zullen er alles aan doen om eerder open te gaan.

 

Maar hebben we dan helemaal geen positieve dingen gehoord?

 

JAWEL!!

 

Wat gaat er gebeuren bij TotalFit:

 

- Vanaf volgende week maken we in de app ons lesrooster weer actief en zullen we buiten op gepaste afstand en in toelaatbare groepen groepslessen gaan geven!😃

 

- Ook zullen we uren maken waarin in groepen, onder begeleiding van onze instructeurs vrij getraind kan worden (aanmelden via de app)😃

 

- Wij zorgen dat jullie afgeschermd (uit het zicht van omstanders) veilig kunnen trainen! 😃

 

- Mocht je je aangemeld hebben voor een trainingsmoment kom dan maximaal 5 minuten van tevoren om drukte te voorkomen. 😃

De online lessen zoals we tot nu toe aangeboden heben gaan gewoon door, wij blijven er alles aan doen om iedereen zo goed mogelijk in beweging te houden. De compensatieregeling van 25 % blijft uiteraard gewoon doorlopen tot we weer volledig open kunnen. Nogmaals hopen we op zoveel mogelijk steun. Alleen samen gaan we dit redden. 

Tot slot!

 

Wij als team zijn enorm blij dat we jullie weer gaan zien!

 Zoals iedereen waarschijnlijk meegekregen heeft moeten wij de deuren van TotalFit in ieder geval gesloten houden tot 20 mei. Dat doet zeer maar uiteraard hebben wij begrip voor de maatregelen die de overheid neemt. Wij stonden in de startblokken om de deuren te openen en hebben een plan klaar om met duidelijke afspraken met 1,5 meter afstand te sporten. Helaas moeten we nog even geduld hebben.

Nogmaals wil ik iedereen die ons steunt bedanken, alleen met zijn allen komen we door deze crisis. Ik hoop dus ook dat jullie ons willen blijven steunen, de compensatieregeling blijft zoals nu bekend staan. Vele leden hebben mij aangegeven geen korting te willen en dat waardeer ik zeer, ik zal dat dus ook zo doorzetten in het systeem. Uiteraard is er ook veel begrip voor de leden die wel gebruik maken van de compensatieregeling en zo TotalFit zoveel mogelijk proberen te steunen. Dank daarvoor !

Alleen samen komen we hier doorheen, wij kijken uit naar het moment dat we weer open mogen, tot die tijd, blijf gezond, volg ons via onze social media kanalen, let op jezelf en de mensen om je heen.

Take Care !!!

Liefs, Saskia.

 

We blijven knokken en we blijven een beetje TotalFit bij jullie thuis brengen met live groepslessen, workout tips, filmpjes, food & lifestyle!

Voor de leden zonder Facebook, hebben we workout videos in YouTube klaargezet. Deze zijn alleen toegankelijk via de linkjes. De linkjes kun je vinden in de community van Virtuagym. In de community moet je lid worden van de groep 'Online Workouts'

 

Beste TotalFitters,

 

Nederland-zo ook onze branche- verkeert in een ongekend uitzonderlijke situatie. Wij zijn blij met de positieve reacties op onze social media kanalen en willen iedereen bedanken die ons steunt in deze moeilijke periode.

Dat wij onze diensten wegens sluiting niet kunnen aanbieden, komt door de ingrijpende overheidsmaatregel en vormt een overmachtssituatie. Sporten in een sportclub is gelet op de richtlijnen van het RIVM onmogelijk geworden.

En nee, wij zijn geen grote keten met een investeringsmaatschappij achter ons die alles opvangt, lidmaatschappen bevriezen is voor ons geen optie ( zoals je misschien wel meekrijgt via de media van de hele grote sportketens ), wij zij een “stand-alone “club en zullen zelf alle schade moeten dragen, wij zullen ook onze lopende kosten moeten betalen.

TotalFit hebben we opgebouwd met bloed, zweet en tranen en door de huidige crisis zie je wat je hebt opgebouwd langzaam door je vingers wegglippen.

Veel vragen komen er binnen wat betreft het lidmaatschapsgeld. Het is en blijft voor iedereen een onzekere situatie en ook wij zijn aan het kijken wat voor iedereen de beste oplossing is zodat we na deze periode de deuren van TotalFit weer kunnen openen en iedereen weer fijn kan sporten. 

In de media komt er veel informatie vrij. Ook is er onduidelijkheid over hoe lang wij gesloten moeten blijven. Wij hanteren de adviezen van de overheid en het RIVM en dat is dat we voorlopig tot 20 mei gesloten moeten blijven. 

Wat wij gaan doen voor iedereen die lid blijft van TotalFit is de komende 3 maanden (ongeacht of de crisis eerder eindigt ) dus de maanden april, mei, juni een korting geven van 25 % op het lidmaatschap. Wij vragen dus om steun zodat iedereen straks weer kan trainen bij ons. Mocht deze periode langer duren dan 3 maanden dan zetten wij uiteraard de compensatieregeling door.

Wij vragen dus vriendelijk de aankomende contributie NIET te storneren. We geloven dat dit een passende compensatie voor iedereen is. 

Mocht je je lidmaatschap toch op willen zeggen. Dan hanteren wij de normale opzegtermijn van 1 maand en zal er bij een nieuwe inschrijving weer gewoon inschrijfkosten berekend worden.

Laten we elkaar steunen en er op deze manier het beste van maken. Uiteraard gaan wij door met onze online tips en workouts. we blijven er alles aan doen om iedereen zoveel mogelijk in beweging te houden.

Namens het team van TotalFit,

Pas goed op jezelf en de mensen om je heen blijf gezond en fit.

 

 

Beste leden,

We sluiten TotalFit tot 20 mei. We voelen ons verantwoordelijk voor jullie gezondheid en als de overheid zo duidelijk oproept sociale contacten te beperken en zoveel mogelijk thuis te blijven, moeten wij geen plek zijn waar mensen juist samen komen.

We volgen de richtlijnen van de overheid, en hopen jullie over drie weken weer op onze club van dienst te kunnen zijn. Tot die tijd kun je elke dag rekenen op workouts die je thuis kunt doen. Via ons online fitness platform FITSNACKS.TV. Op onze sociale media zullen we daarnaast ook recepten en andere content delen waarmee je thuis aan de slag kunt.

Zorg goed voor jezelf en voor de mensen om je heen. Wees verstandig en blijf in beweging. We hopen jullie snel weer te zien in de gym!

 

Met sportieve groet,

Team TotalFit

 

Veel gestelde vragen wat betreft het Corona virus !!

 

 

TotalFit Ruurlo is in ieder geval gesloten tot en met 6 april, zodra wij meer informatie krijgen van de overheid brengen wij jullie op de hoogte. Houdt onze website en Sociale media ( Facebook/ Instragram ) in de gaten voor verdere ontwikkelingen.

V: Ik wil graag thuis trainen om fit te blijven? Hoe doe ik dat?
A: Wij zullen de aankomende tijd op Facebook en Instragram voldoende home workouts en tips delen. Tevens kun je je als lid van TotalFit aanmelden voor FITSNACKS TV, een online platform met een uitgebreid aanbod aan workouts en tips.

V: Krijg ik mijn lidmaatschapsgeld terug terwijl de club gesloten is?
A: Wat er nu gebeurd is ook voor ons “overmacht”. Ook wij weten niet hoe dit zich verder ontwikkelt. Zodra wij meer informatie krijgen van de overheid en brancheorganisatie hoe hier mee om te gaan brengen wij jullie uiteraard op de hoogte.

V: Kan TotalFit mijn lidmaatschap niet bevriezen?
A: Op basis van de huidige situatie kunnen we helaas je lidmaatschap niet zomaar bevriezen.

V: Ik wil opzeggen. Kan dit direct of pas aan het einde van mijn lidmaatschap?
A: Wat jammer om te horen dat je je lidmaatschap op wilt zeggen!
De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om je lidmaatschap per direct op te zeggen. Wat er nu gebeurd is ook voor ons “overmacht”. Ook wij weten niet hoe dit zich verder ontwikkelt. Zodra wij meer informatie krijgen van de overheid en brancheorganisatie hoe hier mee om te gaan brengen wij jullie uiteraard op de hoogte.

V: TotalFit heeft de automatische incasso gedaan, terwijl de club dicht is?
A: Ja, we zijn bewust van dit ongemak voor onze leden. Wat er nu gebeurd is ook voor ons “overmacht”. Wij hopen op begrip van onze leden. Ook wij weten niet hoe dit zich verder ontwikkelt. Zodra wij meer informatie krijgen van de overheid en brancheorganisatie hoe hier mee om te gaan brengen wij jullie uiteraard op de hoogte.

Wij als team TotalFit zijn ons er zeker van bewust dat dit voor jullie de nodige vragen oproept. We proberen alles zo goed mogelijk op te lossen en vragen tot die tijd om jullie begrip.

 

Laten we met zijn allen de schouders eronder zetten. Wij als team van TotalFit doen er alles aan. Met een beetje begrip voor elkaar komen we er wel. Pas goed op jezelf en de mensen om je heen. Laten we er het beste van maken.

Team TotalFit.

 

 

 

 

 

TotalFit Fitness & Health

 

Bij TotalFit Fitness & Health vind je alles op het gebied van inspanning en ontspanning onder een dak.

Sport met de nieuwste apparatuur en laat je persoonlijk begeleiden door een team van enthousiaste instructeurs.

Stap eens binnen bij een van de fanatieke Small Group Trainingen of werk jezelf in het zweet tijdens een van de Clubjoy,- of Spinninglessen.

Doe je liever Yoga, Power Yoga of Yin Yoga, dan kun je terecht in onze Yoga studio. 

Na je workout kun je bij ons natuurlijk ook heerlijk ontspannen. Onze kleedkamers zijn voorzien van een heerlijke sauna en bij onze sfeervolle bar gelegenheid kun je genieten van een welverdiend kopje koffie. 

Wil je onze fitness eerst een keertje uitproberen? Vraag dan een proefles aan.