Vragen? Bel: 0573-454625

Small Group Training

Small Group Training

Onze Small Group Training bestaat uit gevarieerde functionele bewegingen, uitgevoerd in circuit vorm, waarbij je gebruik maakt van het hele lichaam. Denk alle moderne fitnessapparaten weg en ga mee met ons terug naar de basis. Je mag jezelf verwachten aan o.a. squats, deadlifts, gewichtheffen, pull-ups en sit-ups maar ook aan een stevige cardio zoals roeien en touwspringen.


Dankzij het gevarieerd programma is geen enkele training hetzelfde. De soorten work-outs, de herhalingen en de duur van de oefeningen verschillen van dag tot dag. Het programma mag dan wel elke dag variëren, de intensiteit is blijvend.


In onze Small Group Training voert iedereen dezelfde oefeningen uit en traint iedereen dezelfde technieken. De uitvoering en de intensiteit van het trainen wordt echter individueel bepaald. Op deze manier kan iedereen met de juiste ingesteldheid – jong of oud en ongeacht het geslacht – in onze Small Group Training terecht.


Er wordt steeds in groepsverband getraind. Je traint met en tegen elkaar. Hierdoor ontstaat er een extra uitdaging maar kan je ook rekenen op de aanmoediging van je teamleden. Iedereen werkt aan hetzelfde doel en wil resultaten behalen. Een ervaren instructeur leert je de juiste technieken zodat je vellig kunt trainen.


Naast het werken aan je kracht en conditie, ontwikkel je ook meer doorzettingsvermogen en discipline. Eigenschappen die men ook in het dagelijkse leven zeker kan gebruiken. Door je grenzen te verleggen, zal je datgene wat je ooit voor onmogelijk hield, waar kunnen maken. Zo wordt er bovendien ook meer zelfvertrouwen gecreëerd.


Wie zin heeft om aan zijn algemene fitheid te werken en snel resultaat te behalen, is bij ons aan het juiste adres!