Vragen? Bel: 0573-454625

Clubjoy Battle

 
Wat is Battle?
Dit effectieve trainingsprogramma is geïnspireerd op bewegingen uit de t'ai chi, karate, boksen en vechtsporten uit het verre Oosten. Dynamische stoot- en trap technieken afgewisseld met rustige bewegingen en ontspanningsoefeningen. Maar ClubBattle is meer dan alleen bewegen. Het is een programma waar fysiek en mentaal bezig zijn samen gaan. Eenvoud in bewegen en eenvoud in rust maken dit programma zonder meer tot een aanrader voor iedereen die wil werken aan conditie, vetverbranding, coördinatie, rust en evenwicht.

Er zijn vijf elementen die dit trainingsprogramma tot een
succes maken:

  • Veilig en effectief trainen onder begeleiding.
  • Samen trainen, wat motiverend werkt.
  • Een goede en enthousiaste coach.
  • Muziek die zorgt voor motivatie en fun.
  • Eenvoud en dus voor iedereen.

Voor wie is ClubBattle?
Club Battle is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met een vorm van fysieke en mentale training. ClubBattle is uitdagend maar gaat zover als
je kunt. De coach zal je blijven motiveren om iedere week er tegen aan te gaan. Wij dagen je uit mee te doen aan dit fantastische programma. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderde, iedereen in een groep werkend aan eigen doelstellingen. Dat is mogelijk met ClubBattle.

De sfeer tijdens een ClubBattle les
Oosterse sfeer afwisselend met westerse snelheid, de muziek wijst je de weg. Een stevig ritme worden afgewisseld met rustige klanken. De coach kijkt strak voor zich uit en concentreert zich op een volgende stoot-en trap-oefening. Hij daagt je uit om hardop uit te ademen op een volgende stoot- en trapoefening. Zweetdruppels en een glimlach zijn waar te nemen op een en hetzelfde gezicht.

Het Oosten daagt u uit de snelheid van alledag af te wisselen met deze uitdagende training. Waan je een gehele les lang in een dojo waar je samen met anderen doeltreffend werkt aan uw eigen doelen. Waan je met de klanken van de opzwepende muziek in een battle die gaat om het bereiken wat je wenst te bereiken.
Toon mentaliteit en ga voor gezondheid.