Battle

Wat is ClubJoy Battle?

ClubJoy Battle is een explosieve bokstraining op opzwepende muziek. Technieken uit het boksen en thaiboksen worden afgewisseld met snel voetenwerk, hartslagverhogende elementen en spierverstevigende oefeningen. Je waant jezelf in de boksring en komt jezelf tegen als tegenstander in het gevecht om een ultiem fit en sterk lichaam.

Is ClubJoy Battle iets voor mij?

ClubJoy Battle is uitermate geschikt voor iedereen die doelgericht en door middel van vechtsporttechnieken wil werken aan fysieke en mentale fitheid. Tijdens deze hardcore work-out wordt het maximale uit jezelf gehaald, maar jij bepaalt daarbinnen altijd je eigen grenzen. Eenvoud en opties maken de les toegankelijk voor een brede doelgroep. Wie je ook bent en wat je achtergrond ook is, je werkt aan je eigen doelstellingen met ClubJoy Battle.

Hoe ziet een ClubJoy Battle les eruit?

De coach, de muziek en de afwisseling in het programma zorgen iedere week voor een optimale work-out. De ClubJoy Battle training kenmerkt zich door de afwisseling tussen krachtige en snelle stoottechnieken, snelle voetbewegingen en hartslagverhogende onderdelen. Je leert alle basisstoten aan en gaat vervolgens los in een denkbeeldige boksring. Tussendoor kan je iets op adem komen door het bovenlichaam te trainen op kracht. Voor je het weet ga je met knietjes en ellebogen het thaiboksgevecht aan. Het verstand mag op nul als je voor de laatste knock out ronde gaat!

Share the knock out & share the fun!

Battle sfeerimpressies

Meer informatie over Battle

Wil je meer informatie over Battle? Vul dan het onderstaand formulier in.

Nog meer van onze groepslessen