Vragen? Bel: 0573-454625

Clubjoy Power

Wat is Power?
ClubPower is een groepstraining waarbij gebruik gemaakt wordt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten kan individueel aangepast worden. De oefeningen worden ondersteund door herkenbare muziek. Je lichaam zal snel reageren op ClubPower. Spierconditie, spierversterking, spierversteviging en slanker worden zijn de gevolgen. Je zult je fitter voelen en je zult merken dat je meer energie hebt.

Er zijn vijf elementen die dit trainingsprogramma tot een succes maken:

  • Veilig en effectief trainen onder begeleiding.
  • Samen trainen wat motiverend werkt.
  • Een goede en enthousiaste coach.
  • Muziek die zorgt voor motivatie en fun.
  • Eenvoud en dus voor iedereen.

Voor wie is ClubPower?
ClubPower is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met training. 
ClubPower zal je blijven motiveren om iedere week er tegen aan te gaan. Effectief werken aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel is met ClubPower binnen handbereik. Vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud. Fitness oefeningen op muziek zonder ingewikkelde choreografiëen is de basis van CLUBPOWER.

De sfeer tijdens een ClubPower les
De coach, de muziek en de enorme afwisseling in het programma zorgen iedere week voor een optimale ontspanning. ClubPower is onderhoudend. Een bezoek aan Total Fit Fitnesscentrum wordt een heerlijk uitje met ClubPower.

Gedurende de gehele workout train je op verschillende soorten muziek. Voor iedere spiergroep nemen we een los muzieknummer. Op deze wijze ontstaat er een uitgebalanceerde training waarbij het gehele lichaam aan bod komt. Zoals benen - billen - rug - borst - armen (biceps, triceps) - schouders - buik.