Vragen? Bel: 0573-454625

30 minuten circuit

30 minuten circuit

30 min. circuit is ontworpen om sporters van elk niveau van een motiverende krachttraining te laten genieten - en van het gezonde leven dat daarmee gepaard gaat. Deze gebruiksvriendelijke en uitnodigende fitnesstoestellen bieden eenvoudige en aantrekkelijke trainingen. De zichtbare resultaten motiveren de mensen om iedere week terug te komen. 30 min. circuit is direct gebruiksklaar met de reeds ontwikkelde uitdagende training.

Perfect voor nieuwkomers

Mensen die nieuw zijn in de wereld van krachttraining ervaren direct dat voldane gevoel van een krachtige, maar haalbare training dankzij de lage startweerstandsniveaus.

     Eenheid in weerstandsniveaus

Dankzij de eenheid in de weerstandsniveaus in de hele productenreeks, verzet u het apparaat makkelijker naar hun eigen weerstand.

 

Biomechanisch design

Het biomechanisch design is helemaal correct en daarom volgt het apparaat de natuurlijke bewegingen van het lichaam  waardoor u, ongeacht uw lengte, aangenaam kunnen trainen.

 

Lifeband Resistance™-systeem

Het Lifeband Resistance™-systeem maakt kleine weerstandsveranderingen mogelijk. U ondervind een meetbare vooruitgang en behoud uw oefenroutine en motivatie. 

 

Toegankelijke bedieningstoetsen

Het Lifeband Resistance™-systeem maakt gebruik van druktoetsen. Deze bedieningstoetsen zijn bovendien zo aangebracht dat de u gemakkelijk vanuit de oefenhouding de weerstandsinstellingen kan wijzigen.

 

Direct aan de slag

De apparatuur is ontworpen zodat u direct van start kunt, zonder eerst een serie instellingen te hoeven invoeren.

 

Komen wanneer u het uitkomt

 

Het 30 minuten circuit is binnen onze openingstijden te gebruiken, u kunt dus te alle tijden op het circuit trainen. Voor nieuwe leden staan onze trainer klaar om alles uit te leggen, maar als u uw techniek wilt verbeteren kijken we ook graag even mee!