Latin

Wat is ClubJoy Latin Party?

ClubJoy Latin Party is een vrolijke dans work-out met moves uit verschillende latin dansstijlen. Wissel speelse salsa moves af met supersnelle merengue passen. Een paar minuten later gaan de heupen los op Caribische klanken. Deze les voelt als een avondje uit met vrienden én je krijgt er ook nog een strakker lichaam van. Het is de perfecte training om vet te verbranden en je conditie te verbeteren. Werken aan je gezondheid, terwijl je plezier hebt. ClubJoy Latin Party bewijst dat sporten een feestje kan zijn!

Is ClubJoy Latin Party iets voor mij?

ClubJoy Latin Party is geschikt voor iedereen die al swingend een volledige work-out wil volgen. Als je eenmaal de feestelijke sfeer van deze training hebt geproefd, wil je niet meer anders. De les is zeer laagdrempelig door de verschillende opties die worden aangereikt. Daardoor is ClubJoy Latin Party geschikt voor iedereen die van een feestje houdt.

Hoe ziet een ClubJoy Latin Party les eruit?

De muziek bepaalt de sfeer tijdens een ClubJoy Latin Party les. De warming-up brengt jou meteen in de juiste mood, waarna de heupen los mogen. Je danst soepel door de verschillende latin dansstijlen heen. De opzwepende beats zorgen ervoor dat je lekker mee wilt dansen. De heupen en voeten komen los en jouw armen en romp vloeien heerlijk mee met de moves. Iedereen heeft plezier op de dansvloer en daardoor heb je niet in de gaten dat je ook effectief werkt aan je lichaam en gezondheid. Vol nieuwe energie ga je weer naar huis. 

Share the party & share the fun!

Latin sfeerimpressies

Aanmelden of meer informatie?

Wil je meer informatie of je aanmelden? Vul dan het onderstaand formulier in.

Nog meer van onze groepslessen

Privacycentrum | Copyright by TotalFit Ruurlo