Fitness vrije training

Voordat u begint, is er een inleidend gesprek en een eerste training, op afspraak, met de fitness instructeur. Hierin wordt besproken of we rekening moeten houden met medicijngebruik, blessures of andere beperkingen. 

Bij TotalFit Ruurlo kunt u op verschillende manieren fitness beoefenen: cardio fitness en/of spierversterkende oefeningen.  

Vervolgens bepaalt u samen met de instructeur wat uw trainingsdoelen zijn en stelt de instructeur een trainingsprogramma voor u op. Iedere 4 tot 6 weken wordt het programma bijgesteld, zodanig dat u uw doelstellingen zal behalen. Wanneer u uw trainingsdoelstellingen behaald heeft, wilt u de bereikte resultaten natuurlijk behouden en eventueel uitbreiden. Uiteraard wordt daar dan weer uw programma op aangepast.

Cardio fitness is een vorm van sporten om uw conditie te verbeteren (of op peil te houden) en/of vet te verbranden. U traint op computergestuurde, maar eenvoudig te bedienen, loopbanden, fietsen, "step"- en roeitoestellen en crosstrainers. U traint vooral uw hart, longen en uw bloedcirculatiesysteem. Voor conditieverbetering en vetverbranding is Cardio fitness ideaal.

Spierversterkende training: dient ter versteviging van alle spiergroepen. U traint op uitsluitend professionele krachtapperatuur van Panatta en Technogym.

U traint voor bijvoorbeeld figuurverbetering, stabilisering van het lichaam, "toning" van bepaalde spieren of het vergroten van uw spierkracht.  

  • Door deze aanpak traint u altijd verantwoord, effectief en doelbewust.
  • Hoe de toestellen moeten worden gebruikt, wordt uitvoerig uitgelegd en u gaat uiteraard ook gelijk aan de slag!
  • Er is uiteraard altijd een instructeur bij TotalFit Ruurlo aanwezig om u te adviseren en te begeleiden.  

Fitness vrije training sfeerimpressies

Meer informatie over Fitness vrije training

Wil je meer informatie over Fitness vrije training? Vul dan het onderstaand formulier in.

Nog meer van onze groepslessen