ClubJoy Core

Wat is ClubJoy Core?

ClubJoy Core is een efficiënte workout om in slechts 30 minuten op een snelle én verantwoorde manier je kernspieren te trainen. Je buik, billen en rug worden strakker en sterker. Functioneel trainen staat centraal in deze les. Samen trainen, focus op de Core en een hoge intensiteit zorgen voor een snel effect.

Is ClubJoy Core iets voor mij?

ClubJoy Core is geschikt voor iedereen: van jong tot oud. Het versterken van je Core brengt je lichaam mooi in shape. Dat is mooi, maar het doet veel meer voor je! Je bevordert ook je balans en voorkomt blessures. Zo verbeter je in één workout je lichamelijke gezondheid. ClubJoy Core laat je versteld staan van het resultaat!

Hoe ziet een ClubJoy Core les eruit?

Je traint spieren uit het centrum van het lichaam (de Core). Met ClubJoy Core train je de buik, billen en rug intensief. Door tweemaal in de week te trainen zie je al snel resultaat. ClubJoy Core is een uitdagende les, waarbij doorzettingsvermogen nodig is. Omdat de lessen in groepsverband worden gegeven en er snel resultaat is, blijf je gemotiveerd om te trainen!

ClubJoy Core sfeerimpressies

Meer informatie over ClubJoy Core

Wil je meer informatie over ClubJoy Core? Vul dan het onderstaand formulier in.

Nog meer van onze groepslessen