Circuittraining

Het 30 minuten circuit is ontworpen om sporters van elk niveau van een motiverende krachttraining te laten genieten en van het gezonde leven dat daarmee gepaard gaat. Deze gebruiksvriendelijke en uitnodigende fitnesstoestellen bieden eenvoudige en aantrekkelijke trainingen. De zichtbare resultaten motiveren de mensen om iedere week terug te komen. Het circuit is direct gebruiksklaar met de reeds ontwikkelde uitdagende training. Perfect voor nieuwkomers!
Mensen die nieuw zijn in de wereld van krachttraining ervaren direct dat voldane gevoel van een krachtige, maar haalbare training dankzij de lage startweerstandsniveaus.

Eenheid in weerstandsniveaus
Dankzij de eenheid in de weerstandsniveaus in de hele productenreeks, verzet u het apparaat makkelijker naar hun eigen weerstand.

Biomechanisch design
Het biomechanisch design is helemaal correct en daarom volgt het apparaat de natuurlijke bewegingen van het lichaam  waardoor u, ongeacht uw lengte, aangenaam kunnen trainen.

Lifeband Resistance™-systeem
Het Lifeband Resistance™-systeem maakt kleine weerstandsveranderingen mogelijk. U ondervind een meetbare vooruitgang en behoud uw oefenroutine en motivatie. 

Toegankelijke bedieningstoetsen
Het Lifeband Resistance™-systeem maakt gebruik van druktoetsen. Deze bedieningstoetsen zijn bovendien zo aangebracht dat de u gemakkelijk vanuit de oefenhouding de weerstandsinstellingen kan wijzigen.

Direct aan de slag
De apparatuur is ontworpen zodat u direct van start kunt, zonder eerst een serie instellingen te hoeven invoeren.

Komen wanneer u het uitkomt

Het 30 minuten circuit is binnen onze openingstijden te gebruiken, u kunt dus te alle tijden op het circuit trainen. Voor nieuwe leden staan onze trainer klaar om alles uit te leggen, maar als u uw techniek wilt verbeteren kijken we ook graag even mee!

Circuitraining in groepsverband

Meerdere malen per week bieden wij tevens een groepstraining aan op ons circuit. Een ervaren instructeur voegt een aantal oefeningen toe voor nog meer variatie en teambuilding. Kijk op ons lesrooster voor de tijden.

Circuittraining sfeerimpressies

Meer informatie over Circuittraining

Wil je meer informatie over Circuittraining? Vul dan het onderstaand formulier in.

Nog meer van onze groepslessen